Esküvő és nászút

Kedves Ifjú Pár!

Köszönjük bizalmukat, hogy weboldalunkat megtisztelik, s szívből reméljük, hogy esküvőjüket követően életük egyik legszebb, és mindenképpen legemlékezetesebb utazására indulnak, amiben tanácsadó irodánk is sok segítséget tud nyújtani.  

Ha Önök nászútjuk során szeretnék az IGEN-t kimondani, tehát esküvőjüket tartani vagy megerősíteni azt jó helyen vannak! Számtalan ország és álom úticél hivatalos és nem hivatalos esküvői vonatkozásában tudunk javaslatot tenni és Önöknek segíteni.

 

Ha Önök nem nászutasok, de házassági évfordulójukat ünneplik utazásuk alatt, akkor is a legjobb helyen járnak, hogy emlékezetessé tegyük azt valami különleges helyen.

 

Wedding and honeymoon VIP package All-inclusive konzultáció, előkészítés és az utazás részletes megtervezése (repülőjegy, szállás, programok) • teljeskörű felkészítés az utazásra (online) • az utazás alatt szükség esetén segítségnyújtás (online)
Wedding and honeymoon Private package All-inclusive konzultáció, előkészítés és az utazás megtervezése (repülőjegy, szállás, programok) • teljeskörű felkészítés az utazásra (online) • 0-24 személyes asszisztencia a célországban, az esküvő személyes managelése

Lépjen kapcsolatba velünk


Play button