Rólunk

A WTM USA Inc. utazási tanácsadó RT. 2019-ben alakult az Európában egyedülálló módon működő World Travel Master utazási tanácsadó KFT. utódaként, kibővített profillal, személyre szabott szolgáltatásokkal, melyek segítségével az utas aki megtiszteli a céget a bizalmával sokkal magabiztosabban,  felkészültebben válik túristából utazóvá, s mindezt a legjobb ár érték arányú szolgáltatások igénybevételével teszi

 

A Vállalat alapító elnöke Jurák Zsolt fanatikus utazó, az elmúlt 40 évben közel 130 országban járt, a legtöbben 5-10-15 alkalommal annak érdekében, hogy mélységében megismerje és feltérképezze azokat, így teljeskörű ajánlattal és személyes tapasztalatokkal segítse az utazókat.

Zsolt feladta 20 éves sikeres szakmai múltját a Mars Inc-nél, annak érdekében, hogy megvalósítsa álmát és olyan színvonalú professzionális  tanácsadó irodát hozzon létre, ami egyedülálló a világon. 

A cég kínálatában megtalálhatóak olyan tematikus csomag javaslatok, amelyek segítségével az utazó alaposan megismeri a célállomást, azt nézi meg, amit az adott helyen látni kell és látni érdemes, az adott régió legjobb helyi éttermeiben eszik, a helyre jellemző szolgáltatásokat nem a turistás helyeken próbálja ki, hanem ott ahol az a legjobb. 

WTM About us 2

Zsolt elsők között vett részt 2019-ben Keralában az indiai idegenforgalmi minisztérium és az Ayurveda Promotional Society szervezésében megtartott Ayurveda nagyköveti programon, ami még elkötelezettebbé tette a több ezer éves indiai tudomány iránt. Utazása során közel 50 Ayurveda korházat, szállodát, resort-ot és gyógyszergyárat keresett fel, annak érdekében, hogy a legjobbakat tudja ajánlani az utazóknak.  Az Ayurveda éveket tesz az élethez, és életet az évekhez. Ezt egyszer mindenkinek ki kell próbálni, aki felelősségteljesen gondolkodik az életéről, gondoljunk csak bele, a kocsinkat rendszeresen elvisszük a szervízbe…és magunkat……???

A World Travel Master USA elkötelezett híve a fiatal utazók támogatásának is, legifjabb alapító tagunk kora ellenére 35 országban járt, és a saját korosztályának megfelelő program, helyszín és szállás javaslatokkal segít a helyi élmények maximalizálásában.

A Cég legnagyobb erőssége a személyre szabott utazási tanácsadás, és program javaslat kidolgozása, a legjobb ajánlat felkutatása, részletes online alapú személyes felkészítés az utazásra, és az utazás alatti online assistance, ha egyéb kérés merülne fel. 

Cégünk széleskörű tapasztalattal rendelkező munkatársai mindenben állnak az Önök rendelkezésére, hogy akár üzleti, akár turisztikai elképzeléseiket megvalósíthassák. 

Megbízható, leinformált partnereink a biztosíték arra, hogy Önök szép élményekkel gazdagodva, biztonságban tölthessék a kikapcsolódásra fordított időt.

Legyen szó akár egyéni, baráti, családos vagy céges utazásról a hétvégétől a világkörüli útig, keressen minket bizalommal! 

 

Lépjen kapcsolatba velünk


Play button